Forlaget

Fodnote

Fodnote er et forlag, der udgiver bøger indenfor sport og sundhed.

Forfatterne

Her kan du læse om de forfattere, redaktører og andre fagpersoner, der er tilknyttet forlaget Fodnote.
Connie Linnebjerg

Idrætsfysioterapeut og Specialist i Idrætsfysioterapi. Redaktør og medforfatter på 'Fodboldskader hos børn og unge'. Fysioterapeut for Team Danmark i mange år og deltaget som fysioterapeut til OL i 2008, 2012 og 2016. Forfatter til Team Danmarks Aldersrelateret Træningskoncept 2.0 (2016).

Christian Neergaard

Fysioterapeut, lektor, master i idræt og velfærd. Forfatter til 'Kliniske tests for bevægeapparatet', redaktør og medforfatter på 'Fodboldskader hos børn og unge samt forfatter på 'Løbeskader'. Medforfatter på adskillige lærebøger og faghåndbøger, og er forlagsredaktør på Fodnote.

Bente Andersen

Idrætsfysioterapeut, Specialist i Idrætsfysioterapi, Lektor og MSc. Redaktør og medforfatter på 'Fodboldskader hos børn og unge'. Deltaget som fysioterapeut ved flere OL. Er medforfatter på adskillige lærebøger og faghåndbøger, bl.a. Team Danmarks Aldersrelateret Træningskoncept 2.0 (2016).

Lovisa Nilsson

Fysioterapeut. Svensk, men bosat i København. Arbejder på privatklinik med særlig interesse for sportfysioterapi og okklusionstræning. Lovisa er Fodnotes svenske oversætter. Oversætter aktuelt ’Kliniske tests for bevægeapparatet’ til svensk.